Založ si blog

Ako zatočiť so snehovou vločkou

Snowflake, snehová vločka, alebo rozmaznané miléniové detičky. Vychovávali ich bez výchovy, nahovárali im, že svet je tu pre nich a nikto nemá právo urážať ich cítenie. Keď prehrala Hillary tú kovbojku v Amerike, začali sa hádzať o zem a rumádzgať ako najatí. Ako im to mohol len niekto urobiť, že prehrala ich Hillary! Na univerzitách im odpúšťali skúšky, lebo snehové vločky boli veľmi rozrušené. Organizovali im psychoterapie, varili im čajíky, hladkali ich.

V tomto kratučkom videu učí John Wayne, ako vyliečiť snehovú vločku z infantilitídy, teda detinského samorozpúšťania sa vločky.

Situácia je jasná, pre neznalých angličtiny krátky náčrt. Chlapec chytá ryby. Prichádza John Wayne. Chlapec vraví, že nevie plávať. ,,A koľko máš rokov?“ , pýta sa John. ,,Šesť“, vraví chlapec.

,,Šesť???“

A už to idéééé……………….

Prichádza mama. ,,Ale veď nevie plávať, ako sa dostane naspäť na breh?“. ,,Veď choď poňho ty“. ,,Ale ani ja neviem plávať“, vraví mama.

Ďalší komentár nie je potrebný.

 

 

Keby nebolo Ukrajiny, nebola by ani Gaza,

26.02.2024

v takomto zmysle sa vyjadrila talianska premiérka Giorgia Meloniová. Presnejšie: ,,Keby Rusko nebolo vtrhlo na Ukrajinu, Hamas by najpravdepodobnejšie nebol podnikol taký útok voči Izraelu. Bolo nevyhnutné, že také vážne narušenie medzinárodného práva, obzvlášť zo strany stáleho člena Bezpečnostnej rady OSN, spustí následné konzekvencie aj v iných oblastiach [...]

Na bežeckej dráhe ma trafila rachejtľa

31.12.2023

Neodpustil som si teda ani na Silvestra posledných pár kilometrov na blízkom tartane. Školský pozemok, ihrisko, bežecký ovál – všetko osvetlené až do desiatej. Hádam tam nebudú strieľať, v tom dyme po rachejtliach sa zle dýcha. Veruže strieľali a ostošesť. Dvaja pacani, ktorým veliteľku strelieb robila mamina. Hádam ma netrafia? Veď na nich dozerá veliteľka. Trafili. [...]

Povedzte nám pani prezidentka, čo sa to deje v tej Gaze,

29.10.2023

Vy, ktorá sa tak veľmi zasadzujete o pravdivé informácie, tak veľmi bojujete proti fake news, proti konšpiračným teóriám, proti dezinformáciám, misinformáciám, malinformáciám. BBC uvádza, že táto enkláva je kompletne odrezaná od okolitého sveta, od jedla, pitnej vody, od paliva, humanitárnej pomoci, od telefonického a internetového pripojenia. A na hlavy dvoch [...]

žena, nemocnica, lôžko, pacient, tehotná, tehotenstvo, gravidita, pankreas, cukrovka

Fatálne zlyhanie v pražskej nemocnici. Žene urobili potrat pri kontrole, splietli si pacientky

28.03.2024 14:52

V pražskej Fakultnej nemocnici na Bulovke došlo k obrovskému omylu.

Mahmúd Abbás

Palestínska samospráva má novú vládu

28.03.2024 14:51

Jej predsedom bude dlhoročný poradca prezidenta Muhammad Mustafá.

Krišjanis Kariňš

Šéf lotyšskej diplomacie Kariňš odstupuje pre trestné stíhanie

28.03.2024 14:37

Lotyšská generálna prokuratúra rozhodla o začatí trestného stíhania v súvislosti s jeho výdavkami na leteckú dopravu vrátane využívania súkromných lietadiel.

Jana Bittó Cigániková

SaS kritizuje prerozdelenie peňazí v zdravotníctve, žiada zrušenie tzv. prerozdeľovacej vyhlášky

28.03.2024 14:36, aktualizované: 14:55

Kompetenciu prerozdeľovať peniaze navrhuje presunúť na zdravotné poisťovne.