Gréta, haló, zachráň nás, veď sa tu globálne otepľuje!

13. februára 2021, marianno, Uberfejtón

Briti mali 23 stupňov – vo februári! Gréta, na ostrovoch! Na britských ostrovóch!!! Gretá, rob voľačo! Na Slovensku 10 stupňov v nížinách – vo februári, pocitová teplota 25. Grétka, Greta, čo je to, veď sa tu voľačo deje, a my nevieme čo?

Vieš, keby si len neľofnila v tom papinovom a maminkinom luxusnom švédskom apartmáne, tak by si aj vedela, ako je tam vonku. Choď von a uvidíš. Ja som sa dnes celý deň mlátil po slovenských horách, dolách, ňufák celý červený od tej horúčavy, poviem ti, to by si mala zažiť…

Zober všetky svoje rovesníčky, zablicujte si v piatok a nechoďte do školy, hoďte sa len tak do bikín, a protestujte. Protestujte a protestujte, pred parlamentmi sveta, pred mocnými a vplyvnými planéty, kričte a jačte, že toto teda nie, že fúúj, to to je teda hic, a tak ďalej, a tak bližšie. Alebo vieš čo – nedajte si už ani tie bikiny.

Ale teraz vážne, dží tí (Greta Tunberg), vieš, čo by si mohla? Povedz tým, čo ti vravia čo máš povedať, že chceš povedať, že ti majú povedať,  že voľačo už treba robiť.

Lebo sa otepľuje.

Predpoveď počasia na pravda sk

Kedy aj peklo zmrzne? Keď bude ako cez víkend na Slovensku

Foto: pravda.sk