Založ si blog

Heger chce budovať kultúru úcty násilným očkovaním

Pán Heger,

ako si dovoľujete zasahovať do mojej právnej, občianskej, ľudskej, morálnej, náboženskej, a dokonca existenciálnej/existenčnej integrity?

Chcete do mňa násilne pichnúť poriadne neoverené biologikum od firmy ,,P“, ktorá zaplatila v roku 2008 vôbec najvyššiu pokutu v dejinách USA, za ,,podvodné a nezákonné uvedenie liečiva na trh“, 2,3 miliardy dolárov. Ja si ani topánky nekúpim od šustra, o ktorom viem, že ich vyrába deravé.

Chcete do mňa násilnícky pichnúť niečo, čo vyšlo z výrobných pásov na pred-pred-pred-predchádzajúci vírus.

A teraz tu maľujete v statuse slniečka, ako sa máme v láske a svornosti, vedno vedno, ruka v ruke, zomkýnať do jednotného šíku, do boja z hnusobou.

Ako hovorí dr. Malone – jeden z vynálezcov princípu mrna vakcíny: ,,Budúcnosť globálnej totality je už tu, len ešte nie je rovnomerne distribuovaná“. Chcete urýchliť jej distribúciu na Slovensku? Aby sme dobehli Austráliu, kde už majú internačné tábory pre pozitívne testovaných a ich kontakty a kam ich armáda zvláka v autobusoch (Howard Springs)? Alebo už aj na Slovensku nejaké dobré duše, s dobrým, správnym úmyslom, montujú Archipelag Gulag – Súostrovie Lešť?

,,Dobré úmysly dláždia cestu do pekla“ (Shakespeare). S dobrým úmyslom vystrelil aj kapitán Auróry na Zimný palác. A keď je dobrý, ,,správny“ úmysel, ešte aj kolektívny, potom už netreba žiadnych zákonov, ani zdravý rozum. Tak ukrižoval kolektív, so správnym úmyslom, aj Krista.

Premiér SR, nemáte právo znásilňovať moju integritu. Ani vo sne! Ani v najdivokejšom sne!! Ani v najdivokejšom orgazmickom sne!!!

Vidíte, kam sme sa dostali. Vy, ako podpriemerný politik, (ktorý tu dnes je, a zajtra možno zapadnutý prachom dejín),  chcete so svojou brachiálnou mocou znásilňovať moje telo, ducha a dušu.

Mňa, ako dotknutý subjekt, občana tohto štátu, ste práve vyprovokovali, aby som skúmal a zhodnocoval obsahovú zložku a kvalitatívne niveau Vašich sexuálnych snov.

Vy ste začali, ja už teraz prestanem, ale Vy viete čo činíte?

How to be useful, and not an idiot

09.04.2024

Myslím, že titulok nie je nutné prekladať, takže dnes len krátka úvaha, možno aj s fejtónovým nádychom. Ako nebyť idiot Poznanie. Jednoducho povedané vnímanie okolitého sveta, získavanie informácií, čo môže byť v dnešných časoch cenzúry a vojnovej propagandy priam syzifovská robota. Ale ak nevieš čo sa vo svete deje, nemôžeš zaujať ani stanovisko. Vlastne [...]

Dnes sa s Vami veľmi rád lúčim, pani Čaputová

06.04.2024

Moratóriu už odbila hodina, prezidentských víťazov ešte stále nepoznáme, no aj tak je toto súca chvíľa rozlúčiť sa s jednou érou. Šéf zavesil v kancelárii portrét prezidentky na stenu, rovno nad moju hlavu. Tak tam visel. Bez ohľadu na vkus, ľudia vravia, že bola taká reprezentatívna. Bude nová podobizeň, ale ja už pod ňou sedieť nebudem. Zuzana Čaputová nebola [...]

Palestínska krv a krv kolektívneho Západu

05.04.2024

Izraelská soldatestka zabila v Gaze približne 35 tisíc Palestínčanov, väčšinu z nich civilov, žien a detí. Teraz izraelská armáda zabila siedmich občanov kolektívneho Západu, izraelské nálety v pondelok zasiahli konvoj World Central Kitchen. Táto organizácia potvrdila úmrtie svojich siedmich pracovníkov a dodala, že išlo o osoby z Austrálie, Poľska, Spojeného [...]

Lukašenko

Mlátili ju hlava-nehlava. Bieloruska na toaletnom papieri opísala brutalitu Lukašenkovho režimu

16.04.2024 09:12

Kacarynu Novikavovú zatkli v júni 2023, keď mala na sebe iba nočnú košeľu.

čaputová

Prezidentka odcestovala do Poľska, Duda jej odovzdá štátne vyznamenanie

16.04.2024 08:28

Čaputová navštívi aj jediné slovenské pamätné miesto spojené s protifašistickým odbojom.

Rusko opozícia Navaľnyj pohreb

Vzácny verdikt: Ruský súd priznal miliónové odškodné pozostalým po obete policajného mučenia

16.04.2024 08:03

22-ročný Ilnaz Pirkin spáchal samovraždu v októbri 2017 krátko potom, čo ho pustili zo strážnice v Nižnekamsku.

Trump Hush Money

V prvý deň procesu s Trumpom v kauze pornoherečky porotcov nevybrali

16.04.2024 07:50

Trump sa v pondelok ako prvý bývalý prezident v dejinách USA postavil pred súd v trestnom konaní.