Založ si blog

Plánované rodičovstvo ako plánovaný hyenizmus

“Vieme získať srdce, pľúca, pečeň. Jednoducho mliaždime pod alebo nad.” Praktiky ako z hororu odhalila skupina novinárov, ktorí monitorujú medicínsku etiku lekárov

Centrum pre medicínsky pokrok zverejnilo pred týždňom video, v ktorom sa predstaviteľk celosvetovej potratárskej organizácie Spoločnosť pre plánované rodičovstvo priznáva, že táto spoločnosť okrem profitu z potratov ako takých profituje tiež z predaja neporušených orgánov detí po potrate. Cena jedného orgánu sa pohybuje od 30 do 100 dolárov.

 

Riaditeľka  pre lekárske služby v Spoločnosti pre plánované rodičovstvo, Dr. Deborah Nucatolová, si dohodla stretnutie v reštaurácii s investigatívnymi novinármi z Centra pre medicínsky pokrok, ktorí v utajení monitorujú medicínsku etiku lekárov. Novinári hrali rolu zamestnancov istej spoločnosti a predstierali záujem o kúpu orgánov. Na videu Nucatolová popíja červené víno, zajedá šalát a medzi sústom a pohárikom podrobne vysvetľuje metódy, akými lekári počas vykonávania potratu získavajú orgány z telíčok nenarodených detí tak, aby boli schopné predaja. Počas tejto procedúry si “pomáhajú ultrazvukom, aby vedeli, kde presne majú zasiahnuť svojimi nástrojmi”.

Po takejto šokujúcej investigatíve by sa očakávala priam erupcia  vo svetových médiách. Slovenské médiá – temer nič, americké len okrajová zmienka, alebo sa snažili všetko ututlať, rozptýliť do stratena. Napríklad tým, že celé trojhodinové video bolo účelovo zostrihané. Alebo dokonca, že ide o podvrh. Populárne londýnske rádio LBC NEWS viedlo rozsiahle debaty o tom, či je správne po smrti darovať orgány, alebo nie.

Najvrchnejšia riaditeľka Plánovaného rodičovstva Cecile Richards na emócie zaútočila emóciami. Dosť nervózne vysvetľuje, aké všetky služby poskytujú ženám a to všetko robia s veľkým súcitom. Akurát jej riaditeľka lekárskych služieb Nucatolová to celkom nezvládla, v tom videu vraj nevystupovala vhodným, súcitným štýlom, vhodným tónom.

Takže tón bol na vine, ináč všetko celkom v poriadku? Prichytia vás na videu, ako s vrcholným cynizmom vysvetľujete rozpredávanie ľudských orgánov, a Cecile Richards sa ospravedlňuje za tón.

Cecile Richards má ročný plat 500 000 dolárov. Plánované rodičovstvo dostáva ročne príspevky pol miliardy dolárov, z toho 41 percent od amerických daňových poplatníkov.

Senátor James Lankford predniesol v americkom Senáte priam prorocký prejav. ,,Dnes, keď sme tu debatovali o záchrane veľrýb, o tom, ako humánne utrácať kone, dnes obchádzame tento hrozný prípad, keď sa potraty robia pre biznis.

Každý jeden dospelý človek mal raz 20 týždňov v maternici. A keď sa na seba pozrieme, vidíme že rozdiel medzi dieťaťom v maternici a kýmkoľvek z nás, je len v čase. Hovoríme tu o ľudskej bytosti a tá ľudská bytosť má svoju hodnotu. Je legitímne pýtať sa, či má táto organizácia dostávať fondy z federálneho rozpočtu. Keď schválime zákon o školstve, možno sa budeme potľapkávať po pleci, že ako dobre sa staráme o naše deti. Ale staráme sa o ne v každom veku?

To je už Amerika naozaj taká otupená?“

Štatistický update:

Plánované rodičovstvo v USA za predchádzajúci rok uskutočnilo 327 653 potratov. Matematika hovorí, že sa postarali o to, aby každú jednu hodinu prestalo biť 37 ľudských sŕdc.

 

Keby nebolo Ukrajiny, nebola by ani Gaza,

26.02.2024

v takomto zmysle sa vyjadrila talianska premiérka Giorgia Meloniová. Presnejšie: ,,Keby Rusko nebolo vtrhlo na Ukrajinu, Hamas by najpravdepodobnejšie nebol podnikol taký útok voči Izraelu. Bolo nevyhnutné, že také vážne narušenie medzinárodného práva, obzvlášť zo strany stáleho člena Bezpečnostnej rady OSN, spustí následné konzekvencie aj v iných oblastiach [...]

Na bežeckej dráhe ma trafila rachejtľa

31.12.2023

Neodpustil som si teda ani na Silvestra posledných pár kilometrov na blízkom tartane. Školský pozemok, ihrisko, bežecký ovál – všetko osvetlené až do desiatej. Hádam tam nebudú strieľať, v tom dyme po rachejtliach sa zle dýcha. Veruže strieľali a ostošesť. Dvaja pacani, ktorým veliteľku strelieb robila mamina. Hádam ma netrafia? Veď na nich dozerá veliteľka. Trafili. [...]

Povedzte nám pani prezidentka, čo sa to deje v tej Gaze,

29.10.2023

Vy, ktorá sa tak veľmi zasadzujete o pravdivé informácie, tak veľmi bojujete proti fake news, proti konšpiračným teóriám, proti dezinformáciám, misinformáciám, malinformáciám. BBC uvádza, že táto enkláva je kompletne odrezaná od okolitého sveta, od jedla, pitnej vody, od paliva, humanitárnej pomoci, od telefonického a internetového pripojenia. A na hlavy dvoch [...]

Francúzsko, hasiči, požiar

V Maďarsku zomrela jedna osoba pri požiari v domove dôchodcov

28.03.2024 11:17

Pravdepodobnou príčinou požiaru bolo fajčenie v posteli, vyšetrovanie však ešte prebieha.

Illinois, police

Útok nožom v Illinoise si vyžiadal štyroch mŕtvych a päť zranených

28.03.2024 10:46

Podozrivého muža policajti zadržali. Motív útoku nebol bezprostredne známy.

Baltimore most loď nákladná

Po zrútení mosta v Baltimore našli telá dvoch zo šiestich nezvestných osôb

28.03.2024 10:12

Obrovská nákladná loď, ktorú nebolo možné ovládať a následne narazila do mosta, absolvovala predtým v miestnom prístave „bežnú údržbu motora“.