Založ si blog

Organizovaný prevrat sa na Slovensku nekonal,

Takzvanému Progresívnemu Slovensku nepomohli ani peniaze digitálnych mecenášov, ani jednotný šík mainstreamových médií, ani obalamutená mládež.

Šimečkovci nevyhrali, a to je veľmi, veľmi dobre. Mne stačí už len to ako sa vyhrážali všetkým občanom s neprogresívnym názorom, ako každého s iným názorom nazývali fašistom, či mafiánom, ako priamo či nepriamo vyzývali ku kriminalizácii ľudí, ktorí nemajú establišmentový názor, ktorí ,,šíria dezinformácie“ , ktorí šíria ,,hoaxy a fejky“.

Tento organizovaný prevrat mal na Slovensku odštartovať kultúru rušenia iných názorov, novú, woke diktatúru.

Som veľmi rád, že Slováci zahlasovali s pudom sebazáchovy.

Prajem všetkým, aby tu vznikla stabilná vláda, ktorá neterorizuje ľudí, s normálnym, zdravým, sedliackym rozumom. Nech sa stará o slobodu občanov, suverenitu krajiny, prosperitu Slovenska, nech nás aspoň trošku vymaní z toho vazalstva, područia kolonizátorov v Bruseli a Washingtone.

Prajem všetkým Slovákom, aby vláda vládla tak pokojne, ako keby sme ani nepotrebovali vedieť a zaujímať sa o politiku najbližšie 4 roky.

Ale to už asi veľa chcem.

How to be useful, and not an idiot

09.04.2024

Myslím, že titulok nie je nutné prekladať, takže dnes len krátka úvaha, možno aj s fejtónovým nádychom. Ako nebyť idiot Poznanie. Jednoducho povedané vnímanie okolitého sveta, získavanie informácií, čo môže byť v dnešných časoch cenzúry a vojnovej propagandy priam syzifovská robota. Ale ak nevieš čo sa vo svete deje, nemôžeš zaujať ani stanovisko. Vlastne [...]

Dnes sa s Vami veľmi rád lúčim, pani Čaputová

06.04.2024

Moratóriu už odbila hodina, prezidentských víťazov ešte stále nepoznáme, no aj tak je toto súca chvíľa rozlúčiť sa s jednou érou. Šéf zavesil v kancelárii portrét prezidentky na stenu, rovno nad moju hlavu. Tak tam visel. Bez ohľadu na vkus, ľudia vravia, že bola taká reprezentatívna. Bude nová podobizeň, ale ja už pod ňou sedieť nebudem. Zuzana Čaputová nebola [...]

Palestínska krv a krv kolektívneho Západu

05.04.2024

Izraelská soldatestka zabila v Gaze približne 35 tisíc Palestínčanov, väčšinu z nich civilov, žien a detí. Teraz izraelská armáda zabila siedmich občanov kolektívneho Západu, izraelské nálety v pondelok zasiahli konvoj World Central Kitchen. Táto organizácia potvrdila úmrtie svojich siedmich pracovníkov a dodala, že išlo o osoby z Austrálie, Poľska, Spojeného [...]

Izrael / Vojak / Armáda / Gaza /

Niektorí z rezortu diplomacie USA pochybujú o legálnom použití amerických zbraní Izraelom

28.04.2024 06:25

"Vážne znepokojenie z nedodržiavania" humanitárneho práva počas vojny v Pásme Gazy Izraelom vyjadrili štyri zložky rezortu americkej diplomacie.

Abrams, Ukrajina

Tankom Abrams sa na Ukrajine nedarí. Vyskúšajú ruskú korytnačiu taktiku?

28.04.2024 06:00

Ukrajina dostala od USA 31 tankov Abrams M1A1. O päť už prišla a ďalšie tri boli poškodené.

parlament, PVV, rokovanie, Robert Fico, Peter Pellegrini, Milan Majerský, Tomáš Taraba

Získa Slovensko všetkých 6,4 miliárd z plánu obnovy? Úradníci vládu kritizujú, Fico sa spolieha na nové zákony

28.04.2024 06:00

Najviac omeškaných míľnikov a problémov s implementáciou opatrení majú rezorty zdravotníctva, spravodlivosti a životného prostredia či vnútra. Slovensko môže prísť o miliardy eur.

Gay, gej homosexuáli, LGBTI, dúhový pochod,

Nový iracký zákon proti homosexualite počíta s trestom až 15 rokov väzenia

28.04.2024 05:49

Cieľom zákona je "chrániť irackú spoločnosť pred morálnou skazenosťou a volaním po homosexualite, ktoré zachvátilo svet".