Založ si blog

Chceš svetový mier, alebo len tú tvoju poondiatu, sebeckú klímu?

pýta sa taliansky premiér Draghi, drzých talianskych novinárov.

Tí ho otravovali, že či sa oplatí obyčajnému Talianovi vypnúť prívod ruského plynu, aby tak ,,porazil toho hrozného Putina“.

Viete si predstaviť takéhoto bezostyšného, slovenského novinára? Akoby sa také mohla spýtať nomenklatúrna Tódová? Alebo Tóda?

V auguste 21 sa taliansky premiér svojmu kmeňu vyhrážal: ,,Ak sa nezaočkuješ, tak ochorieš a zomrieš. Ak sa nezaočkuješ, niekto iný bude infikovaný a potom zomrie.“

Drahý Draghi si vynútenou vakcináciou takto odpálil údajne 1,5 milióna Talianov. Teda, toľko ich prišlo o prácu, lebo sa nedali zaštepiť. Mnohí z nich teraz napr. v Miláne stoja na charitatívne rožky.

V novembri 21, starý, pardon,  drahý,  Draghi,  sľúbil Talianom, že len tí, čo budú vakcinovaní, budú mať skutočné Vianoce.

Ach, drahý Edo, ach, Mahuliena naša bruselská, ach.

A teraz sa treba obetovať, za Ukrajinu a svetový mier, slovenskému ,,Talianovi“.

Obránime Ukrajinu, obránime, s S 300, s S 400, 500,600,700. Alebo aj tisíc.

Obránime ich, aj keby nechceli.

Až do posledného Ukrajinca.

Foto: Euronews

AC/DC – 100 000 Slovákov sa chce povoziť na diaľnici do pekla

21.07.2024

Žijem si ľahko Žijem si slobodne Cestovný lístok bez návratu Na nič sa nepýtajte Nechajte ma na pokoji Nepotrebujem dôvod Klesám nadol Je čas na párty Spolu s mojimi priateľmi A tak som na diaľnici do pekla Diaľnica do pekla Som na diaľnici do pekla. Bratislava bude dnes v noci dunieť týmito pekelnými lyrics. Retro šesťdesiatnici, sedemnásťroční zážitkári. [...]

Škótska vysočina a jeden milý, opitý Škót

18.07.2024

V Škótsku je jazero ,,loch“, údolie ,,glen“ a pravá Scotch whisky musí byť single malt, a má to na vaše zvedavé chuťové poháriky čakať v sude minimálne 12 rokov, aby sa to vôbec mohlo nazývať whisky. Údajne. Za dva týždne strávených v blízkosti Aviemore, v národnom parku Cairngorms, som úkol dokola obišiel asi 15 takých lochov, brodil sa v 30 močaristých [...]

Chorvátsko vo vibramkách

17.07.2024

Cestujem už v júni, lebo sa naivne domnievam, že na turistických chodníkoch v chorvátskych horách nebude až tak páľavo. A veruže bolo, pri mori tridsiatky, hore na kopci síce len 21, ale to dalmatinsko sunce pražilo a pražilo. Premuževičeva staza je jedna z najkrajších chorvátskych turistických trás. Biely kameň Severného Velebitu. Vyrážam z parkoviska Zavižan. [...]

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Credit Suisse, UBS

Švajčiarske mesto Vernier zakázalo bilbordy, Zürich a Bern ho chcú nasledovať

27.07.2024 06:12

Nenápadné švajčiarske mesto Vernier s 38 000 obyvateľmi sa stalo prvou švajčiarskou obcou, ktorá vo svojich uliciach zakázala komerčnú reklamu.